شنبه 15 شهریور 1404

شناسایی و کشف انبار احتکار کالای اساسی در هرمزگان

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
شناسایی و کشف انبار احتکار کالای اساسی در هرمزگان

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف انبار احتکار کالای اساسی در شهرستان پارسیان خبرداد.

به گزارش خبرآنلاین، سردار غلامرضا جعفری ظهر امروز (17 خردادماه)، بیان کرد: کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی شهرستان پارسیان در اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مقابله با پدیده احتکار و مبارزه بی امان و مقتدرانه با برهم زنندگان امنیت و نظم اقتصادی حین گشت زنی در یکی از محلات شهرستان یک محل دپو و احتکار کالاهای اساسی را شناسایی و موضوع را در دستور کار قراردادند.

وی افزود: مأموران ضمن هماهنگی با مقام قضائی با تشکیل اکیپی به محل اعزام و در بازرسی از انبار مورد نظر، 468 بطری روغن خوراکی، هزار و 556 عدد انواع شوینده، 738 عدد ماکارونی، 191 قوطی رب گوجه و 20 بطری سرکه احتکارشده کشف و ضبط کردند.

این مقام انتظامی استان ارزش این محموله احتکاری کشف شده را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادی 1 میلیارد و 243 میلیون ریال دانست و عنوان کرد: در این رابطه تعداد یک متهم شناسایی و دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

کد خبر 1638854