یک‌شنبه 8 شهریور 1405

شناسایی 46 اثر مضر شبکه‌های اجتماعی توسط دانشمندان استرالیا / اضطراب و خودکشی در صدر

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
شناسایی 46 اثر مضر شبکه‌های اجتماعی توسط دانشمندان استرالیا / اضطراب و خودکشی در صدر

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، دانشمندان استرالیایی با مروری بر 50 مطالعه که از سال 2003 صورت گرفته هشدار می‌دهند، 46 اثر مضر در ارتباط با استفاده از رسانه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و اینستاگرام وجود دارد.

46 اثر مضر رسانه‌های اجتماعی شامل اضطراب، احساس گناه و تحریک به خودکشی است؛ به گفته کارشناسان، اکثر تحقیقات بر مزایای شبکه‌های اجتماعی متمرکز شده و این بدان معناست که آثار منفی شبکه‌هایی مانند فیس بوک و توییتر نادیده گرفته می‌شود.

دانشگاهیان دانشگاه فناوری سیدنی اثرات مضر را در ارتباط با استفاده از فیس بوک، توییتر و اینستاگرام گزارش کرده و در مقاله‌ای جدید نشان می‌دهند که اضطراب، افسردگی، آزار و اذیت، تحریک به خودکشی، بحث در فضای مجازی، بزهکاری، حسادت، اطلاعات بیش از حد و عدم ایمنی آنلاین وجود دارد.

به طور کلی، به گفته کارشناسان، مسائل مربوط به رسانه‌های اجتماعی از مشکلات سلامت جسمی و روانی گرفته تا تأثیرات منفی بر عملکرد شغلی و تحصیلی و همچنین مسائل امنیتی و خصوصی است. تا کنون، تحقیقات روی شبکه‌های اجتماعی بر «مزایا و پتانسیل آنها» متمرکز بوده است.

برای انجام این مطالعه، تیم تحقیقاتی بیش از 50 مقاله تحقیقاتی منتشر شده بین سال 2003، زمانی که رسانه های اجتماعی هنوز در مراحل ابتدایی خود بودند تا 2018 را مرور کردند.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید شبکه‌های اجتماعی اضطراب فیس بوک خودکشی پژوهش این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است