شوک بزرگ جنرال موتورز به بازار خودرو | منتظر ورود خودرو برقی جدید باشید
جنرال موتورز تصمیم گرفته است 900 میلیون دلار را برای ایجاد کارخانه خودروسازی در شهر لنسینگ، ایالت میشیگان، به منظور تولید خودروهای برقی سرمایهگذاری کند.
وزیر انرژی امریکا، جنیفر گرانهولم، اعلام کرد که شرکت جنرال موتورز قصد دارد بیش از 900 میلیون دلار را برای بازسازی کارخانه خودروسازی خود در لنسینگ، میشیگان، به منظور تولید وسایل نقلیه الکتریکی سرمایهگذاری کند.
او اعلام کرد که بزرگترین شرکت خودروساز ایالات متحده 500 میلیون دلار کمک مالی دولتی دریافت خواهد کرد تا کارخانه میشیگان را در آینده نامعلوم به تولید خودروهای برقی تبدیل کند.
جنرال موتورز گفت که در آینده خودروهای برقی را در لنسینگ تولید خواهد کرد و از بحث در مورد جزییات مدلهای برنامهریزی شده خودداری کرد اما گفت که کارخانه به تولید کادیلاک CT4 و CT5 ادامه خواهد داد. در مجموع، وزارت انرژی 1.7 میلیارد دلار کمک مالی برنامهریزی شده برای 11 نیروگاه در هشت ایالت اعلام کرد.
این خودروساز اعلام کرده است که قصد دارد تعدادی از کارخانههای موتور احتراق داخلی را به تولید خودروهای برقی تبدیل کند، زیرا قصد دارد تا سال 2035 به فروش خودروهای گازسوز پایان دهد.
در ژانویه 2022، جنرال موتورز برنامههای خود را با الجی انرژی سولوشن برای ساخت یک کارخانه تولید باتری 2.6 میلیارد دلاری در لنسینگ اعلام کرد. این کارخانه قرار است اواخر امسال تولید خود را آغاز کند.
رویترز گزارش کرد که خودروساز دیترویت از سال 2020 بیش از 12 میلیارد دلار سرمایهگذاری برای تولید و توسعه زنجیره تامین خودروهای الکتریکی در امریکای شمالی اعلام کرده است.
GM یا جنرال موتورز در سال 1908 توسط ویلیام دورانت، بزرگترین مخترع صنعتی قرن ایالات متحده، به عنوان یک شرکت مادر (هولدینگ) برای کمپانی بیوک تأسیس شد. این شرکت در سال 1909 کمپانی کادیلاک، در سال 1918 کمپانی شورولت، در سال 1925 کمپانی بریتانیایی واکسهال، در سال 1929 کمپانی آلمانی اوپل و در سال 1931 نیز کمپانی استرالیایی هولدن را به تملک خود درآورد. همچنین، با خریداری کمپانی Rapid Motor در سال 1909، محصولات آن را تحت برند جدید GMC وارد بازار کرد که تا به امروز نیز با همین نام درحال فعالیت است. محصولات GM هم اکنون به بیش از 157 کشور جهان راه یافتهاند و در سال 2011، جنرال موتورز بزرگترین فروشنده خودروی جهان بود.