شکست غیرمنتظره یوونتوس در بنتگودی

یوونتوس در شبی که با درخشش رونالدو چشم به برتری داشت در عین ناباوری سومین شکست فصل را مقابل ورونا تجربه کرد.
به گزارش مشرق، در چارچوب هفته بیست و سوم سری آ ایتالیا یوونتوس صدرنشین در ورزشگاه مارک آنتونیو بنتگودی میهمان هلاس ورونا بود.
شاگردان ساری که برای تداوم صدرنشینی و ایجاد فاصله با اینتر و لاتزیو پا به میدان گذاشته بود ابتدا با گلزنی رونالدو پیش افتادند ودر ادامه 2 گل از میزبان با انگیزه دریافت کرد تا در نهایت بازی با نتیجه 2 بر یک به سود ورنا خاتمه یابد.
بیشتر بخوانید:
*س_بایرن: رونالدو مسن است و به درد ما نمیخورد_س*برای یوونتوس رونالدو 65 و برای ورونا بورینی 76 و پاتزینی پنالتی 85 گلزنی کردند.
ورونا هفتههای گذشته موفق به کسب تساوی مقابل لاتزیو و میلان شده بود.
در همین چارجوب و در حساسترین دیدار هفته اینترمیلان و آث میلان در سنسیرو در دربی دلامادونیا به مصاف هم خواهند رفت.
در جدول سری آ یوونتوس با یک بای بیشتر نسبت به اینتر با 54 امتیاز در صدر و ورونا با 34 امتیاز در مکان ششم قرار گرفت.
منبع: فارس