دوشنبه 13 مرداد 1404

شیرآقایی: به کار با جوانان افتخار می‌کنم؛ عملکرد ووشوکاران در آسیا ایده‌آل بود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
شیرآقایی: به کار با جوانان افتخار می‌کنم؛ عملکرد ووشوکاران در آسیا ایده‌آل بود

سرمربی تیم ووشو جوانان ایران در بخش ساندا گفت: کسب پنج طلا و یک نقره، عملکرد ایده‌آلی در مسابقات قهرمانی آسیا بود.

کیوان شیرآقایی سرمربی تیم ووشو جوانان ایران در خصوص عملکرد تیم ساندای پسران ایران در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا، اظهار کرد: در هفت وزن به پنج مدال طلا و یک نقره رسیدیم که نتیجه بسیار خوبی بود. همیشه هدفم این است که در تمامی اوزان طلا بگیریم، اما شرایط مسابقات همیشه تاثیرگذار است.

وی افزود: بازیکنان ما کم تجربه بودند و اینکه بخواهیم صد درصد طلا بگیریم، خیلی سخت بود. خدا را شکر خانواده ووشو از نتایج راضی بودند و بچه‌ها عملکردی عالی داشتند.

شیرآقایی تصریح کرد: مجموعه تیم نمره قبولی گرفت و شخصا شاهد ارتقا سطح فنی بچه‌ها بودم و از این مساله راضی هستم.

وی که سابقه هدایت تیم‌های بزرگسالان ایران را دارد در خصوص مقایسه کار کردن در این دو تیم، گفت: کار کردن با جوانان ریسک بالاتری دارد و سخت است، چرا که باید تکنیک‌ها را آموزش بدهیم و این باعث می‌شود، کار سنگین‌تر شود.

سرمربی تیم جوانان ایران بیان کرد: در رده جوانان امکان پیش‌بینی نیست، چون حریفان هر سال تغییر می‌کنند. شخصا علاقه زیادی به کار کردن در رده‌های سنی دارم و قبلا هم گفته‌ام که به حضور در تیم جوانان افتخار می‌کنم.

شیرآقایی در خصوص برنامه‌های بعدی تیم ساندای پسران، عنوان کرد: امسال باید دوباره اردو‌ها را تشکیل دهیم، چراکه مسابقات جهانی 2026 زودتر از همیشه برگزار می‌شود. این پیکار‌ها قرار است اوایل سال 2026 میلادی (اواخر سال 1404) برگزار شود.

وی توضیح داد: اگر مسئولان فدراسیون بخواهند، همچنان در خدمت تیم ملی خواهم بود. از آذرماه مسابقات انتخابی و سپس اردو‌ها را باید آغاز کنیم تا بتوانیم بازهم نتایج خوبی بگیریم.

سرمربی تیم جوانان ایران بیان کرد: زمانی که جنگ رخ داد، با هماهنگی مسئولان فدراسیون، بازیکنان را به مازندران و آکادمی خودم بردم تا به دور از همه مسائل به تمرین بپردازند. از این فرصت استفاده کردیم و به بچه‌ها انگیزه بیشتری برای به اهتزاز در آوردن پرچم ایران دادیم.

شیرآقایی توضیح داد: از همکاران در کادر فنی، سانداکاران، مربیان سازنده ووشوکاران و مدیریت فدراسیون تشکر می‌کنم که همگی در این موفقیت نقش داشتند.

شیرآقایی در خصوص حضورش در رقابت‌های لیگ، بیان کرد: 12 سال است با تیم دانشگاه آزاد هستم و تا به امروز نتایج خوبی گرفته‌ایم. به خصوص در دورانی که سرمربی بوده‌ام، همواره قهرمان شده‌ایم.

وی گفت: دوست دارم با همین کادری که در تیم جوانان و دانشگاه بودیم، امسال هم در لیگ برتر ووشو در خدمت دانشگاه آزاد باشیم و به موفقیت برسیم که این مساله به تصمیم مدیریت دانشگاه بستگی دارد.