سه‌شنبه 31 شهریور 1405

صدور بیش از 4 میلیون کد بورسی از ابتدای سال

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
صدور بیش از 4 میلیون کد بورسی از ابتدای سال

فهیمی گفت: در سال 99 بیش از 4 میلیون کد بورسی صادر شده است، در حالی که در سال 97 تنها حدود 100 هزار کدبورسی صادر شده بود.

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین فهیمی رئیس شرکت سرمایه گذاری مرکزی بورس اوراق بهادار و تسویه وجوه در مراسم رونمایی از سامانه احراز هویت الکترونیکی گفت: در بهمن ماه سال 98 طبق برنامه ریزی توانستیم، سیستم‌های داخلی را به روزرسانی کنیم.

او افزود: از ابتدای سال 99 تا کنون بیش از 4 میلیون کد بورسی صادر شده، در صورتی که سال 97 حدود 100 هزار کدبورسی صادر شده است.

فهیمی بیان کرد: همچنین در سال 98، 6 هزار کد بورسی صادر شده است و در سال 99 روزانه 100 هزار کد بورسی صادر می‌شود.

این مقام مسئول گفت: در سال 99 انتقال سهام متوفیان به وراث 10 برابر شده است.

بیشتر بخوانید

فهیمی بیان کرد: در سال 98 عملیات تسویه وجوه حاصل از معاملات بازار سرمایه دو و نیم برابر بودجه کل کشور و معادل هزار هزار میلیارد تومان بود و البته امسال هم پیش بینی افزایش تسویه وجوه در سیستم معاملات را داریم.

رییس شرکت سپرده گذاری مرکزی بورس اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: در سه ماهه ابتدای سال حجم معاملات و تسویه وجوه بازار سرمایه نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 برابر شده است.

*س_راه اندازی سامانه احراز هویت الکترونیک_س*

فهیمی با اشاره به راه اندازی سامانه احراز هویت الکترونیک گفت: ما تصمیم داریم با راه اندازی سامانه‌های الکترونیک حضور مردم در بازار سرمایه را مطلوب و خوشایند کنیم و علت اینکه تا امروز برخی از درخواست‌های احراز هویت الکترونیکی متقاضیان رد می‌شود، عکس‌هایی است که افراد در ساعات پایانی روز و در حال خستگی و با لباس راحتی منزل در سیستم احراز هویت از خود بارگزاری می‌کنند.

در حال تکمیل...