صلاحیت 28 داوطلب شورای شهر در آوج تایید شد
قزوین - ایرنا - فرماندار آوج گفت: صلاحیت 28 تن از داوطلبان ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهرهای آوج در هیاتهای اجرایی و نظارت تایید شد.
نصرت الله علیرضایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 32 داوطلب برای عضویت در شوراهای اسلامی 2 شهر این شهرستان شامل آوج و آبگرم نام نویسی کرده بودند که صلاحیت همگی آنها در مرحله اول بررسیها در هیات های اجرایی تایید شد.
وی اظهار داشت: در مرحله بعدی بررسیها، صلاحیت 28 تن در هیات های نظارت تایید و صلاحیت چهار نفر نیز رد شد.
فرماندار آوج با اشاره به احراز صلاحیت های صورت گرفته در شهرهای این شهرستان، ادامه داد: از 18 داوطلب انتخابات شوراهای اسلامی در شهر آوج صلاحیت 17 نفر تایید و صلاحیت یک نفر رد و از 14 داوطلب انتخابات شوراهای اسلامی شهر آبگرم نیز صلاحیت 11 نفر تایید و صلاحیت سه نفر رد شد.
علیرضایی با اشاره به پیش بینی 52 شعبه اخذ رای برای انتخابات پیش رو، اظهار داشت: امکان دارد با توجه به وسعت زیاد و پراکندگی زیاد، شعب سیار در این شهرستان افزایش یابد.
وی اظهار داشت: زیرساخت های لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم و باشکوه در این شهرستان فراهم شده است و امیدواریم همچون دوره های گذشته مردم آوج، حضوری پرشور و گسترده در پای صندوق های رای داشته باشند.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا 28 خرداد ماه برگزار می شود.
شهرستان آوج با 2 بخش مرکزی و آبگرم به مرکزیت شهر آوج در جنوب غربی استان قزوین قرار دارد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*