چهارشنبه 26 شهریور 1404

ضرورت استمرار عرضه خودرو در بورس کالا / رانت‌خواری دلالان خودرو تمام می شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ضرورت استمرار عرضه خودرو در بورس کالا / رانت‌خواری دلالان خودرو تمام می شود

رسول فرخی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: عرضه خودرو که در حال حاضر در بورس اتفاق افتاد است، اقدام مؤثر و موفقیت‌آمیزی ارزیابی می‌شود که باید استمرار داشته باشد.

وی افزود: چنین اقدامی موجب ایجاد شفافیت می‌شود و دیگر احدی نمی‌تواند رانت‌خواری کند اما باید با دقت صورت پذیرد تا مردم این مهم را احساس کنند.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس بیان کرد: همچنین عرضه خودرو در بورس، خودروسازان را وادار به تولید خودروهای با کیفیت می‌کند که این موضوع رضایت مردم را جلب می کند.

این نماینده مردم در مجلس عنوان کرد: وزارت صمت، سازمان بورس و خودروسازان باید هرآنچه که در توان خود دارند برای بهبود کیفیت خودروها و همچنین مناسب کردن قیمت خودروها به کار گیرند و اگر این مهم اتفاق گیرد شاهد جلب اعتماد مردم به مسئولان خواهیم بود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید بورس کالا خودرو در بورس فروش خودرو در بورس عرضه خودرو در بورس کالا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است