دوشنبه 29 اردیبهشت 1404

ضیافت برداشت فلفل در فضا

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ضیافت برداشت فلفل در فضا

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، ایستگاه فضایی بین المللی اخیرا با انتشار تصاویری در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: امروز روز برداشت فلفل و آزمایش طعم آن در فضا بود.

کاترین مگان مک آرتور پژوهشگر و فضانورد آمریکایی که در حال حاضر از فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی است، با انتشار تصاویری از برداشت فلفل در فضا نوشت: «پس از برداشت محصول، طعم فلفل قرمز و سبز را چشیدیه. سپس نظرسنجی ها را پر کردیم (باید داده‌ها را داشته باشیم!). در نهایت، بهترین تاکوهای فضایی خود را درست کردم: گوشت گاو، گوجه فرنگی و فلفل».

اخیرا فضانوردان در آزمایشی موسوم به «Plant Habitat-04» به رشد فلفل در فضا پرداخته بودند. حال خدمه ایستگاه فضایی پس از ماه‌ها، ثمره تلاش‌های خود را دیده‌اند که یکی از آنها رشد این فلفل‌هاست. آزمایش پرورش فلفل یکی از پیچیده‌ترین آزمایشات رشد محصولات کشاوزی در فضا تا به امروز است.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید ایستگاه فضایی بین‌المللی فلفل فضانورد فضا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
ضیافت برداشت فلفل در فضا 2
ضیافت برداشت فلفل در فضا 3