پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

طوفان پاریسی‌ها با گلزنی امباپه، نیمار و مسی /PSG در شرایط بحرانی ترسناک‌تر است!

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
طوفان پاریسی‌ها با گلزنی امباپه، نیمار و مسی /PSG در شرایط بحرانی ترسناک‌تر است!

تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن در یکی از مهمترین دیدارهای این هفته لوشامپیونه موفق شد لیل را با 7 گل در هم بکوبد.

به گزارش مشرق، در یکی از مهمترین دیدارهای هفته سوم لوشامپیونه فرانسه، تیم فوتبال پاری سن ژرمن از ساعت 23:15 به مصاف لیل رفتند که با نتیجه 7 بر یک توانستند میزبانشان را در هم بکوبند.

پاریسی‌ها که در روزهای اخیر به دلیل اختلاف کیلیان امباپه با نیمار و مسی شرایط بحرانی را سپری می‌کند، دنبال ادامه روند بردهایش بود.

با این حال پاریسی‌ها از دقیقه یک تا 87 هفت بار دروازه میزبانشان را باز کردند تا بدین ترتیب برد پر گلی را رقم بزنند.

کیلیان امباپه سه بار در دقایق یک، 66 و 87، نیمار دوبار در دقایق 43 و 52، مسی یکبار در دقیقه 27 و اشرف حکیمی یکبار در دقیقه 39 برای شاگردان گالتیه گلزنی کردند.

تک گل لیل هم در دقیقه54 توسط بامبا به ثمر رسید.

پاریسی‌ها با سه امتیاز این مسابقه امتیاز قاطعانه در صدر جدول قرار دارند و لیل با یک برد و یک باخت و یک تساوی در رده دوازدهم جای گرفته است.