شنبه 15 شهریور 1404

ظرفیت پتروشیمی ایران تا پایان برنامه هفتم به 130 میلیون تن می‌رسد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ظرفیت پتروشیمی ایران تا پایان برنامه هفتم به 130 میلیون تن می‌رسد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افزایش ظرفیت تولید این صنعت از 100 به 130 میلیون تن تا پایان برنامه هفتم خبر داد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افزایش ظرفیت تولید این صنعت از 100 به 130 میلیون تن تا پایان برنامه هفتم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عباس‌زاده، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، در همایش «بحران آلودگی پلاستیک» گفت: در آستانه برنامه هفتم توسعه قرار داریم و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی کشور از 100 میلیون تن به 130 میلیون تن افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه بخش عمده ارزش افزوده پتروشیمی در تولید پلیمر نهفته است، افزود: در حال حاضر تنها 10 درصد از ظرفیت تولید ما به پلیمر اختصاص دارد و هدف ما عبور از این وضعیت و افزایش سهم محصولات پلیمری است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: پلیمرهای تولیدی ما به طور متوسط هزار دلار ارزش دارند، در حالی که این میزان در کشورهای پیشرفته به دو هزار دلار می‌رسد.

عباس‌زاده با اشاره به فشار تحریم‌ها بر صنعت پتروشیمی اظهار کرد: محدودیت‌های بین‌المللی مانع واردات فناوری‌های نوین بازیافت شده و این مسئله چالش‌های زیست‌محیطی را تشدید کرده است.

وی شکل‌گیری و اجرای استانداردهای زیست‌محیطی را یک فرصت دانست و خاطرنشان کرد: با تشکیل کمیته‌ای مشترک در چارچوب معاهده جهانی مدیریت بحران پلاستیک، همه کشورها مسئولیت‌پذیر خواهند شد و اقدامات باید متناسب با ابعاد بحران طراحی شود.