پنج‌شنبه 23 مرداد 1404

عدم دعوت از یک مربی به اردوی جدید تیم ملی کشتی فرنگی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
عدم دعوت از یک مربی به اردوی جدید تیم ملی کشتی فرنگی

هفتمین مرحله از اردوی تیم ملی کشتی فرنگی در حالی از روز یکشنبه آغاز شد که نامی از ایرج اسفندیاری‌فر در میان مربیان دعوتی به این اردو نیست.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هفتمین مرحله از اردوی تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در رقابت‌های جهانی صربستان از روز 22 خرداد در خانه کشتی شهید صدرزاده آغاز شد و قرار است تا 31 خرداد ماه ادامه داشته باشد.

در حالیکه تمامی مدعیان اوزان دهگانه به این اردو دعوت شده‌اند، نامی از ایرج اسفندیاری‌فر در بین مربیان دعوت شده نیست. ضمن اینکه محمد بنا تا امروز در خانه کشتی حاضر نشده و عنوان می‌شود اعلام کرده به دلیل خستگی قصد ادامه همکاری با فدراسیون کشتی را ندارد.

ایرج اسفندیاری‌فر در این سال‌ها معمولا در کنار محمد بنا و کادرش حضور داشته اما در پایان تورنمنت تورلیخانوف نامش از کادرفنی تیم ملی کشتی فرنگی خط خورده و باید دید به اردوهای بعدی دعوت خواهد شد یا نه.

اعزام 7 کشتی‌گیر به ایتالیا؛ باز هم خبری از ساروی و گرایی نیست آغاز اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بدون محمد بنا