سه‌شنبه 10 تیر 1404

عدم رویاوریی رئال و بارسا تا پیش از یک‌چهارم نهایی جام حدفی اسپانیا

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
عدم رویاوریی رئال و بارسا تا پیش از یک‌چهارم نهایی جام حدفی اسپانیا

در فصل پیش روی جام حذفی اسپانیا؛ دو تیم بارسلونا و رئال مادرید تا پیش از مرحله یک‌چهارم نهایی به هم نخواهند خورد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فدراسیون فوتبال اسپانیا قانون جدیدی را وضع کرده که طبق آن، چهار تیم راه یافته به مسابقات سوپرجام اسپانیا 2026، یعنی تیم‌های بارسلونا، رئال مادرید، اتلتیکومادرید و اتلتیک بیلبائو تا پیش از مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات جام حذفی اسپانیا موسوم به کوپا دل‌ری به هم نخواهند خورد.

طبق گزارش نشریه «اسپورت»؛ این چهار تیم کار خود در مسابقات جام حذفی اسپانیا را مثل سایر تیم‌های لالیگایی از مرحله یک‌شانزدهم نهایی آغاز خواهند کرد اما تحول جدید این است که در طول قرعه‌کشی در گلدان مجزایی قرار خواهند گرفت و به این معنی که آنها در هر دو مرحله (یک‌شانزدهم و یک‌هشتم) به عنوان تیم میهمان و در مقابل رقبایی سطح پایین‌تر بازی خواهند کرد.

آخرین وضعیت 2 مدافع خانه‌نشین رئال مادرید در آستانه مصاف با یوونتوس

با این شرایط احتمال برخورد دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در جام حذفی اسپانیا، در مرحله یک‌چهارم نهایی یا مراحل بالاتر از آن وجود دارد. لازم به ذکر است که بارسلونا فصل اخیر پنج بار (چهار بازی رسمی و یک بازی دوستانه در پیش‌فصل) به مصاف رئال مادرید رفت و در تمامی پنج بازی به پیروزی رسید.

نتایج ثبت شده در ال‌کلاسیکوهای برگزار شده در فصل 25-2024 را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید

عدم رویاوریی رئال و بارسا تا پیش از یک‌چهارم نهایی جام حدفی اسپانیا 2