چهارشنبه 30 مهر 1404

عسگری: 1400میلیارد تومان اموال جدید در پرونده رضایت خودرو شناسایی شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
عسگری: 1400میلیارد تومان اموال جدید در پرونده رضایت خودرو شناسایی شد

قزوین - دادستان عمومی و انقلاب قزوین از شناسایی1400 میلیارد تومان اموال جدید در پرونده شرکت «رضایت خودرو طراوت نوین» و صدور کیفرخواست برای 87 نفر به اتهام پولشویی خبر داد.

قزوین - دادستان عمومی و انقلاب قزوین از شناسایی1400 میلیارد تومان اموال جدید در پرونده شرکت «رضایت خودرو طراوت نوین» و صدور کیفرخواست برای 87 نفر به اتهام پولشویی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اصغر عسگری اظهار کرد: در ادامه رسیدگی‌های قضایی به پرونده شرکت «رضایت خودرو طراوت نوین» و تشکیل پرونده‌ای مستقل با موضوع پولشویی در شعبه دهم دادسرای مرکز استان، برای 87 نفر به اتهام پولشویی به مبلغ 1,400 میلیارد تومان کیفرخواست صادر شده است.

وی افزود: از این تعداد، برای سه نفر علاوه بر اتهام پولشویی، اتهام «اخلال در نظام اقتصادی» و برای چهار نفر نیز اتهام «کلاهبرداری شبکه‌ای» مطرح شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین با بیان اینکه مبلغ مذکور با استفاده از ظرفیت‌های قانونی شناسایی و توقیف شده است، گفت: این منابع مالی جدید در صورت صدور و قطعیت حکم در دادگاه، برای پرداخت مطالبات شاکیان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

عسگری با اشاره به ارتباط این پرونده با پرونده اصلی گفت: حکم صادره در پرونده اصلی که بیش از 28 هزار شاکی دارد، مبنای تشکیل پرونده جدید در خصوص اتهامات پولشویی بوده و رسیدگی به حقوق قانونی شاکیان در شعبه دهم بازپرسی در حال انجام است.

وی در خصوص زمان رسیدگی قضایی افزود: با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده، جلسات دادگاه برای بررسی اتهامات متهمان در آینده‌ای نزدیک برگزار خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین تأکید کرد: پرونده همچنان در شعبه دهم بازپرسی مفتوح است و روند شناسایی سایر اموال مخفی‌شده ادامه دارد. به محض کشف دارایی‌های جدید، کیفرخواست تکمیلی صادر و برای رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد شد.

عسگری در پایان خاطرنشان کرد: به تمامی شکات این پرونده اطمینان می‌دهم که دستگاه قضایی با تمام توان و در چارچوب قوانین در پی احقاق کامل حقوق آنان است و هیچ حقی از مردم تضییع نخواهد شد.