سه‌شنبه 20 آبان 1404

علی لاریجانی: باید پذیرفت سه روز اول جنگ، سه روز پرحادثه بود اما... + فیلم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
علی لاریجانی: باید پذیرفت سه روز اول جنگ، سه روز پرحادثه بود اما... + فیلم

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: باید پذیرفت سه روزِ اول جنگ، سه روز پرحادثه بود؛ اما طراحی فرماندهی کل قوا چنان بود که صحنه را تغییر داد.

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در نشست پایانی همایش «ما و غرب در آراء و اندیشه‌های حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای» گفت: در آن روزهای اولیه‌ی جنگ، که فشار نظامی همراه با تبلیغات وسیع برای ناامید کردن مردم طراحی شده بود، رهبر معظم انقلاب با صلابت و اطمینان قلبی با مردم سخن گفت و نوید بیچارگی دشمنان را داد. صحنه‌ی جنگ را لحظه‌به‌لحظه کنترل می‌نمود و دستورات لازم را صادر می‌کرد، به‌طوری‌که تقریباً همه‌ی وقت ایشان مصروف جنگ و تأمین نیازهای مردم بود.

به گفته وی، باید پذیرفت سه روزِ اول جنگ، سه روز پرحادثه بود؛ اما طراحی فرماندهی کل قوا چنان بود که صحنه را تغییر داد. فرماندهی ایشان مستقیم، دقیق و استوار بود. با تک‌تک فرماندهان میدانی تماس داشتند و چگونگی واکنش را تدبیر می‌کردند. تدبیر ایشان همه‌ی صحنه‌ها را دربر می‌گرفت: توجه به جنگ، به پشتِ جنگ، به تدارکات آن، و مخصوصاً نیازها و مایحتاج مردم تا کاستی برای آنان ایجاد نشود. همه و همه‌ی اینها با تدبیر ایشان راهبری شد و خداوند این مرد الهی و ملت نستوه ایران را یاری نمود و صحنه‌ی جنگ تغییر کرد.

لاریجانی گفت: صحنه این جنگ، صحنه‌ای وسیع و پرشتاب بود؛ و به همان میزان، صلابت ملت و همبستگی آن، با نشاط و عزت‌آفرین بود. به‌طوری‌که یکی از رهبران مهم منطقه گفت: «جهان، همبستگی ملت ایران را فهم کرد.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.