پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

عموعابدینی: طرح تحول آموزش عالی ابلاغ شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
عموعابدینی: طرح تحول آموزش عالی ابلاغ شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از سازمان سنجش، قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از دومین روز برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 1401 در دانشگاه شهید بهشتی ضمن تشکر از سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون در صحت وسلامت کامل در حال برگزاری است.

وی درباره مهارت آموزی در حوزه آموزش عالی گفت: دولت سیزدهم برنامه طرح تحول آموزش عالی را ابلاغ کرد تا برنامه های عملیاتی آن آماده و مصوب شود چرا که مدرک گرایی یک مشکل است که در کشور وجود دارد و لازم است برای توانمندسازی دانشجویان همگام با صنعت کشور فرهنگ سازی شود.

عموعابدینی خطرنشان کرد: در حال حاضر در مقطع کارشناسی حدود2 میلیون دانشجو، در مقطع کارشناسی ارشد حدود 500 هزار، در مقطع دکتری حرفه ای 95 هزار و دکتری تخصصی 160هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند که وضع موجود بیانگر آن است که از لحاظ تولید علم دانشگاه ها کشور مقام 15 در جهان و مقام اول را در منطقه دارند که این خود موجب تعلیم وپرورش دانشجویان ممتاز در زمینه فناوری و نوآوری شده است.

وی افزود: لازم است علم با صنعت گره خورده تا دانشجویان بتوانند مشکلات صنعتی و کاربردی کشور را برطرف کنند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید کنکور سازمان سنجش آموزش کشور قاسم عموعابدینی کارشناسی ارشد این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است