شنبه 27 دی 1404

غیبت احتمالی‌ام‌باپه مقابل لوانته؛ دست آربلوا در پوست گردو

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
غیبت احتمالی‌ام‌باپه مقابل لوانته؛ دست آربلوا در پوست گردو

احتمالا کیلیان‌ام‌باپه در بازی فردا شب رئال مادرید هم غایب باشد.

خبرگزاری میزان -

کیلیان‌ام‌باپه، فوق‌ستاره فرانسوی رئال مادرید در هفته‌های اخیر با مصدومیت دست‌وپنجه نرم می‌کند و احتمالا در بازی تیمش هم غایب باشد.

کیلیان‌ام‌باپه که حدود 2 هفته است که از ناحیه زانوی پای چپ احساس ناراحتی می‌کند، در بازی‌های اخیر، تنها توانست در دقایق پایانی ال‌کلاسیکو برای تیمش به میدان رود و در بازی جام حذفی مقابل آلباسته که منجر به حذف رئال نیز شد هم غایب بود.

به گزارش موندو،‌ام‌باپه در تمرینات آخر سفیدپوشان حضور داشته، اما همچنان از همان ناحیه احساس ناراحتی می‌کند. کادرفنی رئال نیز اصلا قصد ندارد تا روی این بازیکن ریسک کند و احتمالا فوق‌ستاره فرانسوی در بازی شنبه شب نیز غایب باشد.

غیبت‌ام‌باپه در حالی است که او بهترین بازیکن فصل لوس‌بلانکوس بوده و پس از از دست دادن سوپرکاپ و حذف رئال از کوپا دل‌ری، حالا آلوارو آربلوا، سرمربی جدید تیم به شدت تحت فشار است و بهترین بازیکن خود را برای اولین دیدار لالیگایی خود در قامت سرمربی نیز در اختیار نخواهد داشت.

رئال مادرید در هفته بیستم لالیگا، عصر شنبه از ساعت 16:30 در خانه به مصاف لوانته خواهد رفت.