چهارشنبه 5 شهریور 1404

فارس‌من | اساتید حق‌التدریس و مشکلاتی که حل آن برای مسوولان میسر نیست

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
فارس‌من | اساتید حق‌التدریس و مشکلاتی که حل آن برای مسوولان میسر نیست

گروه دانشگاه خبرگزاری فارس؛ مشکلات اساتید حق‌التدریس بحث امروز و دیروز نیست و این اساتید دانشگاه مدت زیادی است که از وضعیت‌شان گلایه دارند.

این بار برخی از این اساتید با ثبت پویشی در سامانه فارس من، گلایه خود را مطرح کردند.

از حقوق و مزایا گرفته تا تعلق نگرفتن بن کتاب به این عزیزان موضوع این گلایه است.

اساتید حق التدریس همان اساتیدی هستند که قراردادشان با دانشگاه‌ها به صورت حق التدریس است و صرفا حق تدریس خود را دریافت می‌کنند و مزایای دیگری از دانشگاه‌ها به آنها تعلق نمی‌گیرد.

سردبیر سوژه فارس من در این باره می‌گوید: ما اساتید حق‌التدریس هم مانند اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها نیاز به تسهیلاتی داریم، به طور مثال حتی بن کتاب به ما تعلق نمی‌گیرد و ما از تسهیلات اینچنینی نیز محروم هستیم.

وی به دیگر مشکلات اساتید حق‌التدریس اشاره می‌کند و می‌گوید: ما از تمام تسهیلات رفاهی که به اعضای هیات علمی دانشگاه تعلق می‌گیرد، محروم هستیم؛ به دلیل اینکه فیش حقوق نداریم نمی‌توانیم از تسهیلات بانکی هم استفاده کنیم،

این استاد حق‌التدریس دانشگاه اضافه می‌کند: ما از حقوق و بیمه مناسبی برخوردار نیستیم و حتی از حقوق ما مالیات هم کسر می‌شود.

* پاسخ وزیر علوم به اساتید حق التدریس

این موضوع را از محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جویا شدیم.

زلفی‌گل با بیان اینکه قرارداد اساتید حق‌التدریس به این صورت است که در قبال ساعت تدریسی که انجام می‌دهند حق‌الزحمه دریافت می‌کنند، می‌گوید: وزارت علوم این ظرفیت و امکان را ندارد که اساتید حق‌التدریس را استخدام کند بنابراین حقوق و مزایایی که به این اساتید تعلق می‌گیرد براساس همان قرارداد حق‌التدریسی است.

وی می‌گوید: اساتید حق‌التدریس نیز می‌توانند برای هیات علمی شدن در فراخوان جذب شرکت کرده و از مسیر این فرایند بگذرند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

وزارت علوم تحقیقات و فناوری

محمدعلی زلفی گل

اساتید دانشگاه اساتید حق التدریس این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
فارس‌من | اساتید حق‌التدریس و مشکلاتی که حل آن برای مسوولان میسر نیست 2
فارس‌من | اساتید حق‌التدریس و مشکلاتی که حل آن برای مسوولان میسر نیست 3
فارس‌من | اساتید حق‌التدریس و مشکلاتی که حل آن برای مسوولان میسر نیست 4