دوشنبه 3 شهریور 1404

فارس‌من | معتمدی: نگاه بیشتر اساتید دانشگاه‌ها به داشته‌های داخلی

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
فارس‌من | معتمدی: نگاه بیشتر اساتید دانشگاه‌ها به داشته‌های داخلی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی در این سامانه خطاب به مسوولان، خواستار ممانعت از حضور اساتید با تفکر غرب‌زده در دانشگاه‌ها شدند.

این کاربران در پویش خود آورده‌اند: بعد از گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی شاهد این موضوع هستیم که برخی اساتید در دانشگاه‌ها، تفکرات غربی را ترویج می‌دهند و از مسوولان می‌خواهیم مانع حضور چنین اساتیدی در دانشگاه‌ها شوند.

* نگاه بیشتر اساتید دانشگاه به داشته‌های داخلی است

این موضوع را از عبدالله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی جویا شدیم.

معتمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، درباره حضور اساتید غرب‌زده در دانشگاه‌ها گفت: این موضوع بسیار تحلیلی است و باید به شکل تحلیلی به آن نگاه کرد، در بخش‌هایی از دروس نظریه‌هایی وجود دارد که خاستگاه آن غرب است و به طور طبیعی اینگونه است که دیدگاه‌های علمی که در غرب شکل گرفته برای دانشجویان مطرح شود.

وی افزود: اما اینکه اساتید بخواهند به طور کلی غربگرایی را در ذهن دانشجویان ترویج دهند، مربوط به تعدادی از اساتید است ولی بیشتر نمود پیدا کرده در حالیکه اساتید دانشگاه به طور کلی نگاه به داخل دارند.

معتمدی گفت: نگاه بیشتر اساتید دانشگاه‌ها به داشته‌های داخلی است و این اساتید دانشجویان را هم به تفکرات غربی تشویق نمی‌کنند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

دانشگاهیان

تفکر غرب در دانشگاه اساتید دانشگاه این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
فارس‌من | معتمدی: نگاه بیشتر اساتید دانشگاه‌ها به داشته‌های داخلی 2