یک‌شنبه 26 مرداد 1404

فارس من | همسان‌سازی حقوق کارکنان مخابرات و همراه اول در حوزه اختیارات مدیرعامل نیست

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
فارس من | همسان‌سازی حقوق کارکنان مخابرات و همراه اول در حوزه اختیارات مدیرعامل نیست

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، برخی از کاربران سامانه فارس من با ثبت سوژه در این سامانه خواستار همسان سازی حقوق کارکنان مخابرات و همراه اول شده اند.

مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت وگو با خبرنگار فارس در واکنش به این مطالبه، گفت: مسائل شرکت ها و تصمیم گیری درباره برخی از موضوعات، در حوزه مدیر عامل نیست.

وی توضیح داد: دو شرکت همراه اول و مخابرات ایران، دو شرکت بورسی مجزا هستند، صورت های مالی مجزا دارند و درآمد هزینه مجزا دارند؛ اما در بخش سهامداری 90 درصد سهام شرکت همراه اول متعلق به مخابرات است.

سلطانی تصریح کرد: تصمیم گیری در لایه های سهامداری و نحوه اداره شرکت ها، به سهامداران باز می گردد و آنها تصمیم گیری می کنند؛ آنها هر تصمیمی بگیرند ما تابع تصمیم های سهامداران و هیات مدیره هستیم.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

فارس من فارس مشکلات کارکنان مخابرات همراه اول این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
فارس من | همسان‌سازی حقوق کارکنان مخابرات و همراه اول در حوزه اختیارات مدیرعامل نیست 2