فارس من | وزیر ارتباطات: اینترنت کودک و نوجوان در آینده نزدیک رونمایی میشود

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که راه اندازی اینترنت کودک و نوجوان در چه مرحله ای است؟ گفت: منتظر هستیم که آقایان (مسوولان) وقتی را تنظیم کنند و با هم برنامه افتتاح را انجام دهیم.
وی افزود: کار آماده شده است و منتظر افتتاح است.
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه گفته شده بود که برای راه اندازی اینترنت کودک و نوجوان منتظر تعیین لیست سفید هستید، گفت: این کار انجام شده است و در حال حاضر پروژه راه اندازی شده است که علاقمندان می توانند این موضوعات را از طریق آدرس https://family.ict.gov.ir/ دنبال کنند.
وی افزود: ان شالله رسانه ای کردن این موضوع و رونمایی از آن را هم در آینده نزدیک انجام می دهیم.
به گزارش فارس، کاربران سامانه فارس من هم با ثبت سوژه در این سامانه بر لزوم بستن سایتها و فیلمهای غیراخلاقی در جستجوگرهای اینترنتی به دلیل آسیبی که برای کودکان و جوانان دارد، تاکید دارند.
انتهای پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدوزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
فناوری اطلاعات و ارتباطات اینترنت کودک و نوجوان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است