چهارشنبه 4 شهریور 1405

فدراسیون فوتبال افغانستان ادامه حضور سرمربی این تیم را بررسی می کند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
فدراسیون فوتبال افغانستان ادامه حضور سرمربی این تیم را بررسی می کند

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، در پی حذف تیم ملی فوتبال افغانستان از ادامه رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، اکنون فدراسیون فوتبال این کشور اعلام کرده است که ادامه حضور انوش دستگیر به‌عنوان سرمربی تیم ملی را در دست بررسی دارد.

این فدراسیون روز دوشنبه، 30 خرداد، در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که شکست‌های پی‌درپی در ادامه بازی‌های جام ملت‌های آسیا دلایل مختلفی دارد که نمی‌توان با نشر یک بیانیه آن را توجیه کرد.

این فدراسیون یکی از این دلایل را مشکلات فنی و نبود اسپانسر برای دست‌کم دو و نیم سال به‌خصوص سال گذشته که افغانستان دست‌خوش تحولات سیاسی شد، می‌داند.

در همین حال، فدراسیون فوتبال افغانستان تصریح کرده است که در قسمت ادامه کار با انوش دستگیر، سرمربی تیم ملی فوتبال این کشور، پس از بررسی اوضاع و با توجه به قوانین، به‌زودی تصمیم نهایی اش را اعلام خواهد کرد.

گفتنی است که تیم ملی فوتبال افغانستان در ادامه رقابت‌های جام ملت‌های آسیا بازی را به هنگ‌کنگ و هند باخت و با تساوی در برابر کامبوج از ادامه این رقابت‌ها حذف شد.

انتهای پیام / ر

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید تیم ملی فوتبال افغانستان سرمربی سایت افغانستان خبرگزاری فارس این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است