شنبه 17 آبان 1404

فراتسی به دنبال جدایی از اینتر در پنجره ژانویه

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
فراتسی به دنبال جدایی از اینتر در پنجره ژانویه

نشریه ورزشی معتبر ایتالیا از نارضایتی هافبک نراتزوری و تلاش وی برای پیدا کردن تیمی با فرصت بازی بیشتر پرده برداشت.

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه گاتزتا دلواسپورت در گزارشی مدعی شد که داویده فراتسی هافبک ایتالیایی تیم فوتبال اینتر از نیمکت‌نشینی‌های پیاپی‌اش در این تیم نارضی است و برای به دست آوردن فرصت بازی بیشتر در ماه ژانویه در صورت دریافت پیشنهادی قابل قبول از نراتزوری جدا خواهد شد.

فراتسی که در دوران مربیگری سرمربی پیشین اینتر، سیمونه اینزاگی نیمکت‌نشین بود، امید داشت با رفتن اینزاگی و روی کار آمدن کریستین کیوو به عنوان سرمربی جدید، وضعیت او نیز تغییر کند اما چنین اتفاقی هنوز رخ نداده و تمام فرصت بازی بازیکن در این فصل به 363 دقیقه حضور در میدان در تمام رقابت‌ها محدود بوده است. همین مسئله ملی‌پوش ایتالیایی را مجاب کرده در تیمی دیگر به دنبال فرصت بازی باشد.

پیروزی سیتی بر دورتموند، چهارمین برد متوالی اینتر / بارسلونا امتیاز داد

فراتسی در فصل 26-2025 تنها سه بار فرصت بازی به عنوان بازیکن ترکیب اصلی را داشته و در فهرست هافبک‌های اینتر فقط یک نفر دیگر، اندی دیوف (بازیکن جدید اینتری‌ها که تابستان امسال به این تیم پیوست) دقایق کمتری بازی کرده است.

کم بودن دقایق بازی فراتسی برای او ممکن است به بهای از دست دادن شانس همراهی تیم ملی ایتالیا به ویژه در جام جهانی 2026 (در صورت صعود آتزوری) تمام شود و همین موضوع او را برای رفتن به تیمی دیگر به تکاپو انداخته است. این در شرایطی است که نشریه گاتزتا دلواسپورت نوشته است هافبک ایتالیایی هنوز مورد توجه تعدادی از باشگاه‌های طراز اولی که تابستان قصد خریدش را داشتند، قرار دارد؛ البته در آن زمان قیمت بالای تعیین شده از سوی اینتر، مانع جابجایی بازیکن شد و باید دید که آیا این بار نیز مانعی مشابه در مسیر انتقال او قرار خواهد گرفت یا نه.