فرماندار آستارا از تصویب اعتبار طرح هادی 2 روستا خبر داد
آستارا - ایرنا - فرماندار آستارا از تصویب 6 میلیارد و 600 میلیون ریال اعتبار استانی برای اجرای طرح هادی روستاهای چلوند و عنبران این شهرستان خبر داد.
حسن رستم زاد روز پنجشنبه در بازدید از روستاهای چلوند، عنبران و ویرمونی آستارا گفت: عملیات پیاده روسازی روستاهای چلوند و عنبران با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به زودی آغاز خواهد شد.
وی بیان کرد: بخشی از معابر روستای ویرمونی نیز، به طول 750 متر و عرض 10 متر با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد و 500 میلیون ریال زیرسازی و آسفالت شده است.
وی ادامه داد: به زودی تعریض راه روستای کوته کومه و عملیات روکش آسفالت آن در 2 نقطه آغاز خواهد شد و این روستا به دلیل قرار گرفتن در مسیر آبشار لاتون، مورد توجه گردشگران است.
وی بیان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و دستگاه های متولی، به توسعه پایدار روستاهای آستارا توجه بیشتر داشته باشند و تسریع خدمات و پاسخگویی به مردم، از مطالبات روستائیان است.
هومان بصیر مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آستارا نیز در این بازدیدها گفت: تا پایان سال جاری، پیاده روسازی و پازل کاری معابر روستاهای عنبران و چلوند و آسفالت روستای ویرمونی، در مجموع به مساحت 14 هزار و 400 متر مربع انجام خواهد شد.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت و 62 روستا در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.
*س_برچسبها_س*