پنج‌شنبه 8 آذر 1403

فریب پرنسس دایانا رئیس سابق «بی بی سی» را پایین کشید

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
فریب پرنسس دایانا رئیس سابق «بی بی سی» را پایین کشید

در پی افشای سهل انگاری مدیران ارشد بی بی سی در ماجرای مصاحبه معروف با «پرنسس دایانا»، «تونی هال» رئیس سابق این شبکه از سمت کنونی خود به عنوان مدیر گالری ملی لندن استعفا کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، «لرد داوسن» قاضی بازنشسته انگلیسی اخیرا در گزارشی اثبات کرده «مارتین بشیر» خبرنگار بی بی سی در سال 1995 برای متقاعد کردن «پرنسس دایانا» به انجام مصاحبه، وی را با ساختن یک مدرک جعلی فریب داده است و این اتفاق با انتقاد شدید از مدیران وقت شبکه بی بی سی به دلیل لاپوشانی حقیقت همراه شده است.

«مارتین بشیر» با ایجاد یک سند بانکی جعلی و نشان دادن آن به «ارل اسپنسر» برادر «پرنسس دایانا» وانمود می کند که عده ای برای جاسوسی کردن از خواهرش استخدام شده اند.

«مارتین بشیر» اقرار کرده بود که این سند بانکی را با کمک گرافیست بی بی سی جعل کرده است اما بعدها به مدیران بی بی سی اعلام کرده این اسناد را به «ارل اسپنسر» نشان نداده است و مدیران بی بی سی نیز با انجام یک بررسی داخلی در سال 1996 او را بیگناه معرفی کردند.

در گزارش جدید «لرد داوسون» از پشت پرده این مصاحبه که در آن بیش از 20 میلیون بیننده داشت، به شدت از «تونی هال» رئیس وقت بی بی سی به جهت انجام بررسی ناقص و غیرموثر درباره چگونگی مصاحبه با «پرنسس دایانا» و لاپوشانی حقیقت انتقاد کرده است.

«تونی هال» نیز در واکنش به این جنجال ها امروز اعلام کرد از سمت کنونی خود به عنوان مدیر گالری ملی لندن استعفا کرده است و اظهار کرد: «من همواره حس قدرتمندی از خدمت به مردم دارم و فکر می‌کنم ادامه فعالیتم در این شغل موجب اخلال در کار موسسه ای است که به شدت به آن اهمیت می دهم. همانطور که پیش از این گفتم از اتفاقاتی که 25 سال پیش روی داده بسیار متاسفم و معتقدم رهبری به معنای مسئولیت پذیری است.»

مصاحبه معروف 54 دقیقه ای «مارتین بشیر» خبرنگار بی بی سی با «پرنسس دیانا» در سال 1995 در قالب مجموعه مستند پانوراما از شبکه بی بی سی روی آنتن رفت و به یک پدیده رسانه ای تبدیل شد. این مصاحبه عواقب زیادی در زندگی شخصی «پرنسس دایانا» و همسرش شاهزاده «چارلز» ایجاد کرد و در نهایت به جدایی آنها انجامید.

انتهای پیام