قابهای ماندگار جام جهانی | از گلری که مهاجم شد تا شادی به سبک یاغی سرخابیها
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در چهارمین روز از رقابتهای جام جهانی 2022 دیدار تیمهای ملی مراکش و کرواسی با تساوی بدون گل خاتمه پیدا کرد. آلمان در دیداری غیرمنتظره با نتیجه 2 بر یک مغلوب ژاپن شد تا دومین شگفتی این دوره از مسابقات ثبت شود.
اسپانیا در دیداری تماشایی با نتیجه 7 بر صفر از سد کاستاریکا گذشت تا خط و نشانی جدی برای مدعیان قهرمانی بکشد. در آخرین بازی روز چهارم هم بلژیک به سختی از سد کانادا گذشت. در این مسابقه کاناداییها عملکرد بسیار خوبی داشتند و یک ضربه پنالتی را هم از دست دادند. در این روز لحظات نابی رقم خورد که از دید عکاسان مخفی نماند.
در ادامه میتوانید چند فریم از قابهای ماندگار جام جهانی 2022 را تماشا کنید:
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدجام جهانی 2022
تیم ملی آلمان تیم ملی ژاپن جام جهانی قطر جام جهانی فوتبال قاب های ماندگار جام جهانی 2022 عکس های تماشایی جام جهانی قاب های ناب از جام جهانی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است


