سه‌شنبه 16 بهمن 1403

قارداشی: پیروزی‌های تنیس روی میز قابل پیش‌بینی بود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
قارداشی: پیروزی‌های تنیس روی میز قابل پیش‌بینی بود

رئیس فدراسیون تنیس روی میز گفت: بازیکنان ایران هر 3 مسابقه خود را با نتیجه قاطع 3 بر صفر بردند که قابل پیش‌بینی بود.

مهرداد علی قارداشی، رئیس فدراسیون تنیس روی میز در مورد پیروزی تیم‌ملی مردان کشورمان مقابل بحرین در آستانه بازی با هنگ‌کنگ در بازی‌های آسیایی هانگژو اظهار داشت: بازیکنان ایران هر 3 مسابقه خود را با نتیجه قاطع 3 بر صفر بردند که قابل پیش‌بینی بود.

رئیس فدراسیون تنیس روی میز ایران ادامه داد: بحرین در حال پیشرفت است و رئیس فدراسیون بحرین ابراز تمایل کرده تا از دانش فنی ما استفاده کند.

قارداشی تصریح کرد: بازی حساس سرگروهی را در پیش داریم که امیدوارم با پیروزی تیم ایران همراه باشد. ما در 2 سال گذشته، یک بار مقابل هنگ‌کنگ برنده شده و یک بار هم باخته‌ایم. بازیکنان آماده هستند و امید زیادی به پیروزی آن‌ها و کسب مدال وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها