سه‌شنبه 29 مهر 1404

قاسمیان: فاصله مردم تا قرآن خیلی زیاد است؛ ما مقصریم!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
قاسمیان: فاصله مردم تا قرآن خیلی زیاد است؛ ما مقصریم!

حجت‌الاسلام قاسمیان معتقد است: مردم قرآن را می‌خواهند، تشنه قرآن هستند اما کاری صورت نگرفته، ما کاری نکرده‌ایم؛ آن وقت می‌گوییم که مردم قرآن را دوست ندارند.

فرهنگی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان، از مجریان برنامه محفل، در نشست هماهنگی نهضت تبیین زندگی با آیه‌ها گفت: فاصله مردم تا قرآن خیلی زیاد است.

او ادامه داد: در جایی برنامه داشتم و داستان حضرت نوح را با نکاتش تعریف می‌کردم، تهیه‌کننده گفت: نکات را رها کن و فقط داستان را بگو چون مردم داستان حضرت نوح را نمی‌دانند من هم فقط داستان را تعریف کردم و این بیان داستان به قدری با استقبال مواجه شد که برای من عجیب بود و حتی چند طلبه هم به من گفتند که تاکنون این‌گونه داستان حضرت نوح را نشنیده بودیم.

او با بیان اینکه در برنامه محفل بیان نکات قرآنی در نظر سنجی اول شد، خاطرنشان کرد: مردم قرآن را می‌خواهند، تشنه قرآن هستند اما کاری صورت نگرفته، ما کاری نکرده‌ایم، آن وقت می‌گوییم که مردم قرآن را دوست ندارند.

برترین مؤذن کشور در سال 1404 کیست؟

او ادامه داد: یک بار با شورای عالی جهاد خدمت رهبر معظم انقلاب رفتیم. ایشان از حرکت‌های جهادی خوشحال شدند و پرسیدند که کلاً چند نفرید؟ گفتیم مثلاً دو هزار نفر. آقا فرمودند که باید بحث فعالیت جهادی گفتمان شود، در حوزه قرآن هم باید موضوعات به گفتمان تبدیل شود.