جمعه 30 آبان 1404

قالیباف: باید مطالبه‌گری منجر به نتیجه در زندگی مردم شود در غیر این صورت یک شعار و بیانیه بیشتر نیست

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
قالیباف: باید مطالبه‌گری منجر به نتیجه در زندگی مردم شود در غیر این صورت یک شعار و بیانیه بیشتر نیست

رئیس مجلس گفت:: مطالبه‌گری را باید منجر به نتیجه در زندگی مردم بکنیم؛ در غیر این صورت یک شعار بیشتر نیست، یک بیانیه بیشتر نیست.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ محمد باقر قالیباف رئیس مجلس در رویداد پیشگامان رهایی گفت: باید قدرت تشخیص مسئله داشته باشیم، باید قدرت تبدیل مشکلات به مسئله را داشته باشیم، باید مسئله را در کشور به رسمیت بشناسیم و سپس قدرت حل آن را به دست آوریم.

وی افزود: مطالبه‌گری را باید منجر به نتیجه در زندگی مردم بکنیم؛ در غیر این صورت یک شعار بیشتر نیست، یک بیانیه بیشتر نیست.

قالیباف ادامه داد: وظیفه ما امروز تنها شعار و بیانیه نیست؛ اینها وجود دارند، اما مأموریت ما را کامل نمی‌کنند. ما باید در میدان حضور داشته باشیم و مسائل را دنبال کنیم.