دوشنبه 5 آبان 1404

قتل یک نوجوان در درگیری در دهدشت

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
قتل یک نوجوان در درگیری در دهدشت

شهر دهدشت شاهد یک حادثه تلخ بود که در پی درگیری میان چند نوجوان در میدان جهاد، منجر به کشته شدن یکی از طرفین شد.

به گزارش مشرق، سرهنگ سید محمد موسوی، فرمانده انتظامی کهگیلویه، اظهار کرد: شامگاه شنبه در پی درگیری دو نوجوان در میدان جهاد شهر دهدشت، یکی از آنان با استفاده از سلاح سرد دیگری را از ناحیه سینه و قلب مضروب کرد و فرد مصدوم پیش از رسیدن به بیمارستان به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد و فوت کرد.

وی افزود: سن قاتل و مقتول هر دو زیر 18 سال بوده و در کمتر از 8 ساعت پس از وقوع حادثه، عامل اصلی شناسایی و با تلاش کارکنان این فرماندهی و همکاری خانواده متهم، قاتل تحویل مراجع قضایی شد و پرونده با قید فوریت در حال بررسی است و تحقیقات مقدماتی درباره انگیزه قتل ادامه دارد.

سعید کریمی‌زاد، دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه اظهار کرد: حوالی ساعت 11 شب در میدان جهاد شهر دهدشت چند نفر نوجوان با همدیگر درگیر شده که متاسفانه یک نفر از آنان به علت شدت اصابت ضربه چاقو به قتل رسید.

وی با بیان اینکه قاتل و مقتول هر دو کمتر از 18 سال سن دارند، تصریح کرد: کمتر از نیم ساعت پس از وقوع حادثه، با دستورات قضایی قاتل توسط نیروهای فراجا دستگیر و روانه کانون اصلاح و تربیت شد.

دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه با اشاره به جزئیات حادثه و انگیزه قتل، عنوان کرد: جزئیات حادثه و انگیزه وقوع قتل هنوز مشخص نیست و پس از روشن شدن موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود.

کریمی‌زاد ضمن دعوت مردم به حفظ آرامش و جلوگیری از هرگونه بی‌نظمی خاطرنشان کرد: همان‌طوری که قاتل در کوتاه‌ترین زمان ممکن دستگیر شده با سایر افراد حاضر در نزاع به طور قانونی برخورد می‌شود.

قتل یک نوجوان در درگیری در دهدشت 2