چهارشنبه 11 شهریور 1405

قرارداد بازارگردانی 200 شرکت و تخلف 20 مدیر

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
قرارداد بازارگردانی 200 شرکت و تخلف 20 مدیر

سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد بیش از 200 شرکت قرارداد بازارگردانی را امضا و 20 شرکت هم تمدید نکردند.

به گزارش سرویس بورس مشرق، سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: پس از مصوبه شورای عالی بورس در زمینه الزام سهامداران حقوقی به بازارگردانی، اجرای دقیق این مصوبه در دستور کار قرار گرفته است.

*س_بیشتر بخوانید_س* *س_4 شرکت دیگر بورسی بازارگردان معرفی کردند_س*

در خصوص بازارگردانی نیز به موجب آیین نامه حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سرمایه‌گذاران و سهامداران، داشتن رکن بازارگردانی موثر از سوی ناشر و سهامداران شرکت‌ها جزء الزامات پذیرش شرکت‌ها است.

در همین راستا پس از مصوبه شورای عالی بورس در زمینه الزام سهامداران حقوقی به بازارگردانی، سازمان بورس، اجرای دقیق این مصوبه را در دستور کار قرار داد به طوری که از 330 شرکت، بیش از 200 شرکت قرارداد بازارگردانی امضاء کرده‌اند. حدود 20 شرکت این قرارداد را تمدید نکردند که مستوجب جریمه‌های مالی و برخورد هستندو بیش از 60 رای تخلفاتی نیز در موضوع بازارگردانی صادر شده است.

سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن استقبال از انتقادهای منصفانه و پیشنهادهای سازنده، امیدوار است از طریق هم‌افزایی ملی و تقویت فضای حرکت در مسیر کارشناسی، امکان تثبیت و رشد شاخص‌ها فراهم آید.