شنبه 18 مرداد 1404

قصه تلخ دختر افغان از هفت سال پناه گرفتن در مناطق جنگی تا رتبه یک تخصص

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
قصه تلخ دختر افغان از هفت سال پناه گرفتن در مناطق جنگی تا رتبه یک تخصص

برنامه «تاک» با اجرای داریوش کاردان در تازه‌ترین قسمت خود میزبان دو روایت جذاب و شنیدنی از زندگی افراد موفق است.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی شبکه دو؛ «تاک» که به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مریم نوابی‌نژاد روی آنتن شبکه دو می‌رود، چهارشنبه‌شب بیست‌وهفتم بهمن میزبان فائزه تخاری و اسدالله کلانتری است که به روایت ماجرا‌های عجیب و جالب زندگی خود و مسیری که تا موفقیت طی کرده‌اند می‌پردازند.

فائزه تخاری یک دختر افغان است که در اوج جنگ‌های داخلی افغانستان هفت سال مخفیانه درس خوانده و پس از آن به سختی به ایران به مهاجرت کرده و در ایران در رشته پزشکی تحصیل کرده و تخصص گرفته است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از تلویزیون اینجا کلیک کنید

اسدالله کلانتری دیگر راوی برنامه «تاک» است که در این قسمت از آزمایشگاهی می‌گوید که در لوله‌های آزمایشگاهی‌اش کلی انسان وجود دارد و چندین دوقلو با اختلاف سنی چند سال به دنیا آورده است.

«تاک» اولین تداکس تلویزیونی ایران، با شعار روایت ایده‌های شایسته گسترش هر چهارشنبه بعد از گفت‌وگوی ویژه خبری روی آنتن شبکه دوی سیما می‌رود.