چهارشنبه 8 مرداد 1404

قعر جدول بوندسلیگا کاملا آبی است!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
قعر جدول بوندسلیگا کاملا آبی است!

تیم‌های آبی‌پوش فوتبال بوندسلیگا امسال به طرزی عجیب با بدبیاری مواجه شده‌اند.

به گزارش "ورزش سه" هفته بیست و یکم رقابت‌های فوتبال بوندسلیگا هم امشب به پایان رسید تا با ترتیبی عجیب، چهار تیم آبی‌پوش فوتبال آلمان در رده‌های آخر جدول جا خوش کنند.

شالکه، تیم محبوب فوتبال آلمان که این فصل کیفیت سالهای گذشته را ندارد، با اختلافی چشمگیر به رتبه آخر پیچ شده و با تنها سیزده امتیاز از 21 بازی در جایگاه هجدهم را از آن خود کرده است.

هرتا برلین، نماینده نگون‌بخت پایتخت قرینه همشهری خود، یونیون، در رده دوم جدول اما از پایین قرار دارد و با هفده امتیاز گزینه سقوط محسوب می‌شود.

رقابت برای فرار از جایگاه سومین تیم سقوط کننده بین هافنهایم و بوخوم فعلا به خاطر تفاضل گل به سود هافنهایم بوده و این دو تیم هم با نوزده امتیاز در رده های شانزدهم و پانزدهم جدول قرار گرفته اند تا به این ترتیب هر چهار تیم پایین جدول بوندسلیگا را تیم های آبی پوش فوتبال آلمان تشکیل دهند.

قعر جدول بوندسلیگا کاملا آبی است! 2