دوشنبه 6 مرداد 1404

لوازم‌التحریر برای سال تحصیلی جدید چند درصد گران می‌شود؟

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
لوازم‌التحریر برای سال تحصیلی جدید چند درصد گران می‌شود؟

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار از قطعی برق و فشار بر واحدهای تولیدی انتقاد و تاکید کرد: تولیدکنندگان تلاش می‌کنند تا نیاز بازار را رفع کنن.

- اخبار فرهنگی -

محمودرضا صنعتکار، رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، عدم تخصیص ارز به تولیدکنندگان را از موانع تولید برای سال تحصیلی جدید عنوان کرد و گفت: روند تولید اقلام مختلف نوشت‌افزار برای سال تحصیلی جدید از چند ماه پیش آغاز شده است. تمام تلاش تولیدکنندگان این است که بتوانند در زمان لازم، نیاز بازار را برطرف کنند، اما در این میان عدم تخصیص ارز به تولیدکنندگان که حدود هفت ماه است شاهد آن هستیم، مشکلاتی را برای چرخه تولید ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه عدم تخصیص ارز منجر به کمبود مواد اولیه در برخی اقلام شده است، ادامه داد: از سوی دیگر قطعی برق در واحدهای تولیدی، روند تولید را با وقفه همراه کرده است؛ به طوری که سطح تولید در برخی واحدهای تولیدی کاهش یافته است.

تولید بی‌وقفه نوشت‌افزار در کشور / ایران؛ موضوع طرح‌های جدید

صنعتکار با اشاره به ظرفیت نوشت‌افزار ایرانی برای صادرات به کشورهای مختلف گفت: در حال حاضر در برخی اقلام مانند خودکار، مداد، دفتر و ابزارهای اندازه‌گیری میزان تولید به حدی است که تمام نیاز بازار داخل را پاسخ می‌دهد و می‌توان به صادرات آن اندیشید.

به گفته او؛ برخی از تولیدکنندگان نیز در سال‌های گذشته تلاش کرده‌اند تا اقلام تولیدی خود را به کشورهای مختلف صادر کنند، اما صادرات نیازمند مقدمه‌چینی است. اگر تولیدکننده نتواند محصول مورد نیاز را در زمان مقرر به درخواست‌کننده برساند، روند صادرات نیز با مشکل مواجه خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان نوشت‌افزار یادآور شد: ارز مورد نیاز تولیدکنندگان قاعدتاً باید در زمان کوتاهی تخصیص یابد تا مشکلات تأمین مواد اولیه و واردات دستگاه‌های لازم را نیز برطرف کند.

رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان در پایان با تأکید بر اینکه نوشت‌افزار با افزایش قیمت چندانی مواجه نخواهد شد، اضافه کرد: با توجه به شرایطی که توضیح دادم، نگرانی ما از این است که در برخی از اقلام نوشت‌افزار با کمبود کالا مواجه شویم. با این حال تولیدکنندگان تمام تلاش خود را می‌کنند تا نیاز بازار و خانواده‌ها را برطرف کنند.