چهارشنبه 18 تیر 1404

مارسکا: چه فصل درخشانی، چه تیمی دارم!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
مارسکا: چه فصل درخشانی، چه تیمی دارم!

انزو مارسکا بعد از پیروزی چلسی مقابل فلومیننزه و صعود به فینال جام جهانی باشگاه‌ها از شادی در پوست خود نمی‌گنجید.

به گزارش "ورزش سه"، انزو مارسکا در آستانه رسیدن به محبوبیتی باورنکردنی در چلسی قرار دارد. او که در شروع کارش با انتقادهای زیادی مواجه شد تیمش را به یک جام اروپایی رساند و قهرمان لیگ کنفرانس شد و حالا در آستانه رسیدن به دومین جام قرار دارد.

مارسکا برای رسیدن به این رویا باید یکشنبه در فینال جام جهانی باشگاه‌ها به مصاف برنده بازی رئال - پی‌اس‌جی برود. شکی نیست که تقابل با هر یک از این دو تیم برای چلسی بسیار دشوار خواهد بود ولی آبی‌ها و مارسکا خودشان را در یک قدمی جام می‌بینند.

انزو مارسکا در شروع مصاحبه با سوالی مواجه شد که انتظارش را داشت: در اولین دوره جام جهانی باشگاه‌ها به فینال رسیدی. چه حسی داری؟

سرمربی چلسی درحالیکه شادی را می‌شد از چشم‌های او خواند گفت: "دستاورد بزرگی است. ما یک فصل استثنایی داشتیم. خیلی خیلی خوشحالیم. امروز دیدید چه گلهایی زدیم؟ گلهایی یکی از دیگری زیباتر. ما می‌دانستیم بازیکنانی داریم که می‌توانند چنین گلهایی بزنند، بازیکنانی که می‌توانند اینقدر خوب بازی کنند. می‌خواهم به ژوائو پدرو تبریک بگوید. می‌دانستم او می‌تواند اینقدر درخشان کار کند".

از مارسکا درباره دیدار فردا شب رئال مادرید و پاری سن ژرمن پرسیده شد و اینکه او دوست دارد در فینال با کدام تیم روبرو شود. مارسکا از پاسخ دادن صریح طفره رفت و گفت: "هر دو تیم، تیمهایی درجه‌یک هستند. ما فعلا به خودمان فکر می‌کنیم. به خودمان افتخار می‌کنیم و خوشحالیم که در فینال هستیم".

سرمربی چلسی باز هم درباره درخشش ژوائو پدرو در اولین بازی فیکس او صحبت کرد: "ژوائو اولین بازی بود که فیکس بازی می‌کرد و این شروع به نظرم رویایی بود".

وقتی از مارسکا درباره وضعیت مویزس کایسدو پرسیده شد و اینکه آیا او به فینال می‌رسد یا نه، او در پاسخ گفت: "خواهیم دید. به مویزس گفتم که باید هر کاری می‌تواند بکند تا یکشنبه به میدان برود. ببینیم چه می‌شود".

مارسکا: چه فصل درخشانی، چه تیمی دارم! 2
مارسکا: چه فصل درخشانی، چه تیمی دارم! 3