یک‌شنبه 27 مهر 1404

مازاد دام داریم ولی گوشت وارد می‌شود / مافیا اجازه کاهشی شدن قیمت‌ها را نمی‌دهند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
مازاد دام داریم ولی گوشت وارد می‌شود / مافیا اجازه کاهشی شدن قیمت‌ها را نمی‌دهند

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور با بیان اینکه با مازاد و انباشتگی دام زنده مواجهیم ولی واردات گوشت انجام می‌شود، گفت: مافیای گوشت اجازه نمی دهند قیمت گوشت قرمز در بازار کاهش یابد که واردات ادامه داشته باشد.

افشین صدر دادرس در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه قیمت دام زنده از هفته گذشته روند کاهشی پیدا کرده است، گفت: در اسفندماه قیمت هر کیلو دام زنده سبک 75 تا 80 هزار تومان بود ولی در حال حاضر قیمت آن به کیلویی 65 هزار تومان رسیده است.

وی ادامه داد: با مازاد و انباشتگی دام مواجهیم. صادرات هم ممنوع است. مصرف گوشت هم کاهش پیدا کرده و واردات گوشت انجام می‌شود. همه این موارد باعث کاهش قیمت دام زنده شده است ولی قیمت گوشت روند صعودی خود را حفظ کرده است.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: سوال ما از مسئولان مربوطه در کشور این است که چرا وقتی مازاد دام در کشور داریم و دام روی دست دامداران مانده، این دام ها را از دامداران خریداری نمی کنند که هم تولیدکنندگان ضرر نکنند و هم مردم گوشت را کیلویی 240هزارتومان نخرند؟ چرا با وجود انباشت دام در داخل واردات گوشت متوقف نمی‌شود؟

وی با بیان اینکه گوشت گرم باید با قیمت هر کیلو 140 هزار تومان به دست مصرف کننده برسد، گفت: مافیای گوشت نمی‌گذارند قیمت گوشت پایین بیاید تا بتوانند به واردات ادامه دهند و دود آن در نهایت به چشم مصرف کننده می رود.

صدر دادرس تصریح کرد: از سه ماه گذشته به مسئولان کشور هشدار دادیم. مکاتبات بسیاری در این زمینه کردیم. ولی کسی به حرف اتحادیه‌ها و بخش خصوصی توجهی نمی‌کند و در نهایت می‌گویند که اتحادیه ها ضعیف هستند. در حالی که مسئولان از نظرات کارشناسی اتحادیه‌ها استفاده نمی‌کنند و آنها را نادیده می‌گیرند.

انتهای پیام