سه‌شنبه 11 شهریور 1404

مالیات 95 درصد اصناف به زیر 30 میلیون تومان رسید

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
مالیات 95 درصد اصناف به زیر 30 میلیون تومان رسید

به گزارش مشرق، سید محمد هادی سبحانیان، رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

با عنایت به سیاست دولت برای کمک به اقشار ضعیف‌تر و در راستای تحقق عدالت مالیاتی:

1. معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران و اصناف و مشاغل، به دو برابر سال قبل افزایش یافته است.

2. مالیات 100 درصد اصناف و مشاغل و بازاریان به صورت سیستمی، مبتنی بر داده و بدون مداخله انسانی تعیین و مالیات 95 درصد آنها بدون رسیدگی و ممیزی قطعی می‌شود.

3. مالیات حدود 9.3 میلیون نفر یعنی بیش از 70 درصد صاحبان مشاغل، اصناف و بازاریان، صفر تعیین و به آنها از طریق پیامک اطلاع‌رسانی شده است. این دسته از مؤدیان نیاز به هیچ اقدامی از جمله مراجعه به ادارات مالیاتی یا کافی‌نت‌ها ندارند.

4. مالیات حدود 95 درصد از اصناف، مشاغل و بازاریان کمتر از 30 میلیون تومان برای عملکرد یک ساله 1403 آنها تعیین شده است.

5. حدود نیمی از مالیاتی از که حوزه اصناف، مشاغل و بازاریان دریافت می‌شود، صرفا از یک درصد از پردرآمدترین آنها وصول می‌گردد. این یعنی تمرکز مالیات ستانی بر دانه‌درشت‌هاست.

6. در حال حاضر مالیات اصناف، مشاغل و بازاریان حدود 6 درصد از کل درآمدهای مالیاتی است.

7. صاحبان مشاغل و اصناف می‌توانند محل مصرف مالیات خود را در هنگام پرداخت مالیات تعیین کنند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

مالیات 95 درصد اصناف به زیر 30 میلیون تومان رسید 2