چهارشنبه 26 شهریور 1404

مدیر عامل موزه سینما چگونه انتخاب شد؟

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
مدیر عامل موزه سینما چگونه انتخاب شد؟

مهران عباسی انارکی کارشناس ارشد مدیریت شهری است، این یعنی نه در تحصیلات نه در کارنامه، نسبتی با سینما ندارد؛ پس چگونه شد که به یکباره مدیر عامل موزه سینما شد؟

به گزارش مشرق، پژمان موسوی روزنامه‌نگار در توییتر خود نوشت: در این مطلب به دنبال پاسخ به این پرسش هستم که چطور شد چهره‌ای به نام مهران عباسی انارکی که برای سینماگران ایرانی چهره‌ای ناشناخته بود، به صرف نزدیکی به حسین انتظامی به مدیر عاملی موزه سینما رسید و او این روزها در این نهاد فرهنگی چه می‌کند؟

بیشتر بخوانید:

*س_چه کسی حاضر است مدیریت ساختار ورشکسته کم‌اعتبار سامان سینمایی را برعهده گیرد؟ _س*

مهران عباسی انارکی کارشناس ارشد مدیریت شهری است، این یعنی نه در تحصیلات نه در کارنامه، نسبتی با سینما ندارد؛ پس چگونه شد که به یکباره مدیر عامل موزه سینما شد؟ پاسخ روشن است: نزدیکی به حسین انتظامی.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

مدیر عامل موزه سینما چگونه انتخاب شد؟ 2
مدیر عامل موزه سینما چگونه انتخاب شد؟ 3