مرخصی به مهدی: اینتر بدون طارمی استارت زد

اینتر تمرینات خود را برای آمادهسازی بهتر برای فصل آینده بدون مهدی طارمی آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در فهرست بازیکنان غایب در اردوی تمرینی، مهدی طارمی حضور دارد که به او چند روز استراحت اضافی پیش از بازگشت به تیم اعطا شده است.
طبق گزارش اسکای اسپورت، دلیل این موضوع بهسادگی قابل درک است و به جنگ ایران و رژیم صهیونیسیتی بازمیگردد. این بازیکن بهصورت مداوم با یک مربی بدنساز تمرین خواهد کرد.
علاوه بر این، در برنامههای نراتزوری، فروش این بازیکن سابق پورتو قرار دارد. ماروتا و آئوسیلیو امیدوارند حدود 10 میلیون یورو از انتقال او به دست آورند تا در بازار نقلوانتقالات سرمایهگذاری کنند.
طبق ادعای اسکای، در حال حاضر، طارمی که تابستان گذشته به تیم پیوست، در سلسلهمراتب مهاجمان اینتر پنجمین گزینه است، زیرا لائوتارو مارتینز، مارکوس تورام، آنژهیوان بونی و فرانچسکو پیو اسپوزیتو در اولویت هستند.
با توجه به علاقه اینتر به آدمولا لوکمن، مدیران اینتر ترجیح میدهند طارمی از تیم جدا شود. مصدومیتها نیز او را آزار داده و مانع تمرین مداومش شدهاند.
251256
کد خبر 2093842