مردم ایران از مکانیسم ماشه هراسی ندارند
دنیای اقتصاد: معاون اول رئیس جمهور گفت: در ماجرای موسوم به «مکانیسم ماشه»، برخی کشورها مرتکب اشتباهی بزرگ و غیرقانونی شدند؛ اقدامی که از نظر حقوقی هیچ جایگاهی ندارد.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ محمدرضا عارف، صبح امروز سهشنبه 29 مهرماه 1404 در مراسم گرامیداشت روز ملی آمار و برنامهریزی، گفت: ملت ایران، بهویژه جوانان، دانشجویان و دانشآموزان، با همت و توان خود توانستند تحریمها را دور بزنند و از موانع عبور کنند. این مسیر هرچند پرهزینه بود، اما امروز کشور در مرحله گذر از تحریمها قرار دارد و نشان دادهایم که توان کنار زدن آنها را داریم.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه افزود: در ماجرای موسوم به «مکانیسم ماشه»، برخی کشورها مرتکب اشتباهی بزرگ و غیرقانونی شدند؛ اقدامی که از نظر حقوقی هیچ جایگاهی ندارد و خود آنان در آینده به پیامد آن پی خواهند برد.
وی تصریح کرد: حتی در صورت اجرای این سازوکار، ایران نگرانی ندارد؛ چرا که با تکیه بر دانشمندان جوان، پیشرفت علمی و گسترش شرکتهای دانشبنیان، مسیر توسعه و استقلال اقتصادی را با قدرت ادامه میدهد.
عارف با بیان اینکه امروز آثار اقتصاد دانشبنیان که در اسناد بالادستی بر آن تأکید شده بود، در زندگی مردم نمایان شده است، افزود: ملت ایران در سختترین شرایط، از تحریمها تا جنگ و بحرانهای جهانی، با آرامش و عزت رفتار کرده است.