شنبه 11 مرداد 1404

مشارکت 136 هزار سهام‌دار در اوراق بیمه سهام طی 12 روز

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
مشارکت 136 هزار سهام‌دار در اوراق بیمه سهام طی 12 روز

مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در پایان 12 روز کاری سپری شده از عرضه اوراق تبعی همیار، 136 هزار و 898 سهام‌دار سبد دارایی خود را بیمه کرده‌اند.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، از تعداد 148 هزار و 543 نفری که به خرید طرح همیار اقدام کرده‌اند، 11 هزار و 645 نفر به دلیل بیش‌تر بودن دارایی‌شان از 500 میلیون تومان یا نداشتن سهام بورس یا فرابورس در سبد پایه، غیر مجاز بوده‌اند، در نتیجه خرید بیمه 136 هزار و 898 سهام‌دار معتبر تشخیص داده شده است.

طبق این گزارش، اوراق تبعی «همیار» با هدف حمایت از سهام‌داران حقیقی و تضمین حداقل بازده یک‌ساله برای سبدهای سهام، با هم‌کاری صندوق تثبیت بازار سرمایه تا امروز چهارشنبه 8 مرداد تمدید شد

121 هزار سهام‌دار با اوراق «همیار» سبد دارایی خود را بیمه کردند