سه‌شنبه 25 شهریور 1404

مصرف روزانه گاز خانگی با 660 میلیون متر مکعب رکورد زد / مردم دمای رفاه را رعایت کنند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
مصرف روزانه گاز خانگی با 660 میلیون متر مکعب رکورد زد / مردم دمای رفاه را رعایت کنند

مسلم رحمانی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به آخرین وضعیت مصرف گاز در بخش خانگی، عنوان کرد: با برودت هوا مصرف گاز خانگی در 24 ساعت گذشته 40 میلیون متر مکعب افزایش یافت و به 660 میلیون متر مکعب در روز رسیده است.

رحمانی گفت: هم‌اکنون بیش از 70 درصد از گاز تولیدی کشور در بخش خانگی مصرف می‌شود.

وی عنوان کرد: از شهروندان تقاضا داریم که با رعایت دمای رفاه 18 تا 21 درجه در مصرف بهینه گاز همت کنند.

به گزارش فارس، سال گذشته رکورد مصرف گاز خانگی با 692 میلیون متر مکعب در یک روز شکسته شده بود و امسال نیز با سرد شدن هوا احتمال ثبت رکورد جدید وجود دارد.

تفاوت سرمای امسال با سال گذشته این است که در سال قبل پیک‌های سرمای چند روزه به صورت گسسته رخ می‌داد ولی امسال این سرما در چند هفته به صورت مداوم باقی خواهد ماند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مصرف گاز برودت هوا سرمای هوای رکورد مصرف گاز گاز خانگی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است