چهارشنبه 24 بهمن 1403

معاون وزیر صنعت: مشکل زیربنایی معادن رفع می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
معاون وزیر صنعت: مشکل زیربنایی معادن رفع می‌شود

بیرجند - ایرنا - رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: تلاش داریم از منابع داخلی معادن برای تامین بخشی از مشکلات زیربنای آنها استفاده کنیم.

خداداد غریب پور روز شنبه در بازدید از معدن طلای هیرد نهبندان افزود: پروژه کارخانه فرآوری طلای هیرد قرار بود سال 1400 به بهره برداری برسد اما مقرر شد هفته دولت سال 99 به بهره برداری برسد.

وی بیان کرد: اکتشافات معدن طلای هیرد نهبندان ادامه دارد و به میزان ذخایر آن نیز افزوده خواهد شد. وی ادامه داد: یکی از مشکلات زیرساختی معدن هیرد نهبندان نبود برق بود که این موضوع جلوی فعالیت سرمایه‌گذار را نگرفته است و در حال حاضر برق از طریق ژنراتور تامین می‌شود. معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل سازمان ایمیدرو تصریح کرد: خراسان جنوبی چهارمین استان معدنی کشور است به ویژه اینکه 70 درصد زغال و 70 درصد منیزیت کشور را تامین می‌کند. وی با بیان اینکه در زمینه مس سرمایه‌گذاری کرده‌ایم عنوان کرد: مشکلات مربوط به معادن مس استان خراسان جنوبی در قلعه زری خوسف به زودی پیگیری و حل خواهد شد. غریب پور یادآور شد: در زمینه تامین زیربناهای معادن استان تاکنون خوب کار شده است ما نیز در این سفر جمع بندی از حل مسایل زیربنایی خواهیم داشت. وی افزود: هرجا رفته‌ایم زیربناها با مشارکت سرمایه گذار انجام می‌دهیم به این معنا که استاندار، سرمایه گذار و شرکت مربوطه به صورت مشارکتی نسبت به تامین زیربناها اقدام کنند. معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل سازمان ایمیدرو بیان کرد: در خصوص تامین آب و برق کارخانه فرآوری طلای هیرد اقدامات اولیه انجام شده است ما نیز در این زمینه مشارکت خواهیم کرد. وی تصریح کرد: در خصوص محرومیت‌زدایی و توسعه خراسان جنوبی اقدامات خوبی در این استان طی یکسال اخیر انجام شده است که به نوبه خود از ابتکارات و خلاقیت‌های استاندار در این زمینه قدردانی می‌کنم امید است ما نیز به نوبه خود در این رهگذر نقش داشته باشیم. غریب پور عنوان کرد: امروز چند موضوع از جمله مشکلات مربوط به فولاد قاینات، معدن مس قلعه زری و زیربناهای معادن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز (شنبه) وراد بیرجند شد و در ادامه سفر از طرح کارخانه فرآوری طلای هیرود نهبندان و منطقه معادن شاهکوه این شهرستان بازدید کرد.

*س_برچسب‌ها_س*