پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

معتمدی: از لحظه لحظه فرصت باقی مانده استفاده خواهیم کرد / هیچ نتیجه‌ای در هندبال قابل پیش بینی نیست

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
معتمدی: از لحظه لحظه فرصت باقی مانده استفاده خواهیم کرد / هیچ نتیجه‌ای در هندبال قابل پیش بینی نیست

مربی تیم هندبال جوانان دختران ایران گفت: باید از لحظه لحظه فرصت یک ماهه تا آغاز مسابقات قهرمانی هندبال قهرمانی آسیا برای افزایش سطح فنی و آمادگی بازیکنان استفاده کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون هندبال، رقابت‌های هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا قرار است از 24 بهمن تا اول اسفند با حضور 6 تیم ایران، کره‌جنوبی، قزاقستان، هندوستان، ازبکستان و تایلند به میزبانی آلماتی قزاقستان برگزار شود.

مهسا معتمدی مربی تیم هندبال جوانان دختر ایران درباره شرایط تیم هندبال جوانان دختر اظهار کرد: یک مرحله اردوی فشرده داشتیم که هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ آمادگی جسمانی روی بازیکنان کار کردیم، برخی از بازیکنان بسیار آماده بودند به‌خصوص بازیکنانی که در لیگ برتر بازی می‌کردند. در نهایت توانستیم اردوی موفقی را پشت سر بگذاریم و امیدوارم با همین روند خوب پیش برویم.

وی افزود: 28 نفر به این اردو دعوت شدند که از بین دعوت‌شدگان بهترین‌ها برای اردوی بعدی انتخاب خواهند شد. اردوی بعدی احتمالا بلافاصله پس از مسابقات لیگ برتر بانوان برگزار می‌شود.

معتمدی در خصوص حریفان ایران در مسابقات قهرمانی هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا نیز گفت: یکسری از رقیبان خود را که در مسابقات نوجوانان قهرمانی آسیا شرکت کرده بودند، آنالیز کرده و با دیدن فیلم مسابقات با سبک بازی آنها آشنا شده‌ایم. امیدوارم بتوانیم از این نکات برای کسب بهترین نتیجه ممکن استفاده کنیم.

وی درباره فرصت یک‌ماهه باقی‌مانده تا آغاز مسابقات قهرمانی هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا نیز خاطرنشان کرد: این مدت زمان فرصتی است که باید از لحظه لحظه آن استفاده کنیم تا بتوانیم تا آنجا که می‌شود سطح فنی و آمادگی بازیکنان را بالا ببریم.

مربی تیم هندبال جوانان دختر درباره پیش بینی خود از نتایج تیم ملی در مسابقات قهرمانی هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا نیز اظهار کرد: هیچ نتیجه‌ای قابل پیش‌بینی نیست، اما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا بتوانیم بهترین نتیجه را کسب کنیم و امیدواریم با بهترین نتایج سهمیه مسابقات جهانی را کسب کنیم.

وی در پایان درخصوص همکاری با غلامعلی اکبرآبادی مدیرفنی هندبال تیم جوانان دختر نیز گفت: خیلی خوشحالم کنار اکبرآبادی کار و از تجربیات وی استفاده می‌کنم. خود نیز شخصا هر چیزی در توان داشته باشم برای موفقیت تیم ملی به کار می‌گیرم.

انتهای پیام /