معلمان باید با پرسشگری دانشآموزان مواجه مناسب داشته باشند
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی با اشاره به اینکه دانشآموزان باید اهل پرسش و تأمل باشند، گفت: هنر مواجه شدن با پرسشگری دانشآموزان اهمیت دارد، مواجه مناسب معلم و دبیر با پرسشگری دانشآموزان باید مورد توجه باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام علی لطیفی؛ رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در مراسم بزرگداشت روز پژوهش اظهار کرد: آموزش و پرورش عمومی به معنای فراهم کردن فرصتهایی برای یادگیری یک مهارت زندگی شایسته است، بر این اساس هر دانشآموز باید یک زیست شایسته انسانی، مهارت زندگی و شایستگیهای پایه را بداند.
وی با بیان اینکه دانشآموزان باید اهل پرسش و تأمل باشند، گفت: هنر مواجه شدن با پرسشگری دانشآموزان اهمیت دارد، مواجه مناسب معلم و دبیر با پرسشگری دانشآموزان باید مورد توجه باشد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی بیان کرد: تجربهورزی هم در این راستا اهمیت بسیاری دارد، دانشآموزان باید این فرصت را داشته باشند که هر آنچه را میخواهند بدانند، تجربه کنند. حس جست وجو کردن و به دنبال حقیقت بودن اهمیت بسیاری دارد.
رضایت معلمان و ارتقای کیفیت آموزشوپرورش در آییننامه جدید رتبهبندی معلمانوی افزود: حتی شنیدهایم برخی معلمان در کلاس درس همراه دانشآموزان خطاهای هوش مصنوعی را به سنجش میگذارند. پرسشگری و جستوجوگری نوعی روحیه است و به مرور تقویت میشود و معلمی که چنین روحیهای را در خود نهادینه کند موجب رشد این روحیه در دانشآموزان میشود.