چهارشنبه 30 آبان 1403

مقامات سوئدی: نمی‌توانیم امنیت کشور را تضمین کنیم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
مقامات سوئدی: نمی‌توانیم امنیت کشور را تضمین کنیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقامات امنیتی سوئد امروز (جمعه، 18آگوست) اعلام کردند که به دلیل افزایش تهدیدات تروریستی، دیگر قادر به ارائه ضمانت‌های امنیتی در تظاهرات‌های گسترده آتی در این کشور نیستند. براساس گزارش «روسیا الیوم» در آستانه یک تجمع دیگر با موضوع هتک حرمت مقدسات اسلامی، «آندرس تورنبرگ»، رئیس پلیس سوئد اذعان کرد: «ما نمی‌توانیم چیزی را تضمین کنیم. اگر کسی چیزی...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقامات امنیتی سوئد امروز (جمعه، 18آگوست) اعلام کردند که به دلیل افزایش تهدیدات تروریستی، دیگر قادر به ارائه ضمانت‌های امنیتی در تظاهرات‌های گسترده آتی در این کشور نیستند.

براساس گزارش «روسیا الیوم» در آستانه یک تجمع دیگر با موضوع هتک حرمت مقدسات اسلامی، «آندرس تورنبرگ»، رئیس پلیس سوئد اذعان کرد: «ما نمی‌توانیم چیزی را تضمین کنیم. اگر کسی چیزی غیرعادی دید و خودش نتوانست آن را ارزیابی کند، باید با پلیس تماس بگیرد».

سرویس امنیت دولتی سوئد هم روز گذشته، پنجشنبه گزارش داد: سطح تهدیدات تروریستی در سوئد به رتبه چهارم از پنج رسیده است و این کشور به هدف اول برای افراط‌گرایان تبدیل شده است.

این اظهارات درصورتی از سوی مقامات امنیتی و نظامی سوئد مطرح می‌شوند که رسانه‌ها امروز اعلام کردند دولت استکهلم دوباره مجوز برگزاری تظاهرات با هدف هتک حرمت نسخه‌های دیگری از قرآن کریم برای افراط‌گرایان مقیم در این کشور را صادر کرده است.

روزنامه «افتونبلادت» پیشتر هم با انتشار گزارش از چالش‌های امنیتی سوئد، اجازه پلیس سوئد برای برگزاری یک تظاهرات جنایتکارانه دیگر علیه مقدسات اسلامی در مقابل سفارت ایران در استکهلم را تایید کرده بود.

هفته گذشته، «مگنوس شویبرگ»، رئیس سازمان مبارزه با تروریسم سوئد مدعی شده بود که دولت‌های استکهلم به همراه دانمارک و هلند پس از صدور مجوز سوزاندن نسخه‌هایی از قرآن کریم، به هدف گروه‌های تروریستی تبدیل شده و تهدیدات این‌چنینی برای سوئد جدی‌تر شده‌اند.

روند جنایتکارانه هتک حرمت مقدسات اسلامی، سوزاندن نسخه‌های قرآن کریم و توهین به نماد‌های ملی کشور‌های مسلمان طی ماه‌های اخیر در سوئد و دانمارک شدیدتر شده است؛ سازمان همکاری اسلامی و کشور‌های مسلمان هم این اقدامات را در سایه سکوت و رضایت کشور‌های غربی به شدت محکوم کرده‌اند.

دولت سوئد پیش‌تر هم از شهروندان و شرکت‌هایش در خارج از این کشور خواسته بود که مراقب عواقب آتش زدن قرآن در استکهلم باشند. پس از افزایش محکومیت‌های جهانی و واکنش‌های اسلامی در محکومیت سوزاندن قرآن، سوئد زنگ خطر را در این کشور به صدا درآورده است، اما تلاشی برای جلوگیری از این روند نشان نمی‌دهد.