چهارشنبه 1 مرداد 1404

مقصر بند جدایی عجیب سردار دورسون کیست؟

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
مقصر بند جدایی عجیب سردار دورسون کیست؟

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران, شرایط سردار دورسون و ماندن او در پرسپولیس این روزها در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و حالا با مصاحبه جدید او با یکی از سایت‌های ترکیه‌ای، رنگ تازه‌ای به خود گرفته است. در شرایطی که این مهاجم ترکیه‌ای فصل بعد هم با پرسپولیس قرارداد دارد، اما در مصاحبه خود صراحتا عنوان کرده که در قراردادش با پرسپولیس بندی وجود دارد که بر اساس آن می‌تواند قراردادش را فسخ کند. در همین راستا، اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد که براساس این بند در قرارداد دورسون، مهاجم ترکیه‌ای با جدایی کارتال می‌تواند از پرسپولیس جدا شود. جدا از اینکه گذاشتن چنین بندی در قرارداد دورسون بسیار عجیب است و یک گاف مدیریتی تلقی می‌شود اما از نظر قانونی هم ایراداتی دارد.

در ماده 18 دستورالعمل حاکم بر قراردادها صراحتا نوشته شده است: "قرارداد فوتبالی نمی‌تواند متاثر از دخالت و نقش آفرینی اشخاص ثالث قرار گیرد. قید مواردی از قبیل منوط کردن ادامه قراردغاد به تداوم حضور سرمربی یا مربی خاص یا مدیریت شخصی معینی در باشگاه هیچ گونه اعتباری ندارد. بی اعتباری شرط مزبور به منزله فقدان اعتبار اصل قرارداد و دیگر تعهدات نیست".

این یعنی از نظر قوانین سازمان لیگ فوتبال ایران که وظیفه ثبت قراردادها و صدور کارت بازی بازیکنان را دارد، هیچ بازیکنی نمی‌تواند در قراردادش بندی داشته باشد که بر اساس آن ادامه همکاری خود را مشروط به حضور یک مربی کند. حال سوال اینجاست با چنین قوانینی سازمان لیگ فوتبال ایران چطور این قرارداد را به ثبت رسانده است؟ آیا در قراردادی که در سازمان لیگ به ثبت رسیده هم چنین بندی وجود دارد و این سازمان با چشم‌پوشی به این بند قرارداد را ثبت کرده یا باشگاه پرسپولیس مرتکب تخلف شده و قرارداد دیگری غیر از قراردادی که در سازمان لیگ به ثبت رسیده با دورسون به امضا رسانده است؟

ضمن این که در شرایطی مشخص شده که چنین بندی در قرارداد دورسون با پرسپولیس قرار داده شده که پیش از این مسئولان این باشگاه وجود چنین بندی را در قرارداد مهاجم ترکیه‌شان را با قدرت تکذیب کرده بودند.

پ -->