منچستریونایتد و چلسی، 2 رقیب انگلیسی لیورپول در راه شکار ورنر

به گزارش خبرگزاری فارس، در روزهای گذشته خبرهای زیادی در مورد احتمال انتقال «تیمو ورنر» به لیورپول انتشار یافت. برخی رسانه های انگلیسی حتی گزارش کردند یورگن کلوپ، سرمربی و مسئول نقل و انتقالات تیم آنفیلدی با فوروارد 24 ساله لایپزیگ و تیم ملی آلمان نیز گفت و گوی تلفنی کرده است.
با این حال تیم قدرتمند و صدرنشین لیگ برتر، تنها تیم انگلیسی نیست که خواهان این گلزن ارزشمند شده است. زیرا آنفیلدی ها با 2 رقیب بسیار مهم و جدی مواجه هستند.
طبق اعلام سایت گل، منچستریونایتد و چلسی نیز به مهاجمی چون ورنر نیاز دارند. این دو باشگاه بزرگ جزیره با «فورستر» ایجنت ورنر تماس های اولیه را برقرار ساخته و شرایط همکاری را جویا شده اند.
از طرفی در آلمان، بایرن مونیخ نیز اگر به لروی سانه، گلزن منچسترسیتی نرسد، حتما سراغ ورنر می آید.
در اسپانیا نیز برخی رسانه ها از جمله آس، از تمایل بارسلونا برای همکاری احتمالی با این گلزن ملی پوش خبرداده اند.
ورنر که در آکادمی اشتوتگارت رشد کرده، از سال 2017 تاکنون برای لایپزیگ 72 گل در 118 بازی زده است.
انتهای پیام / ا
منچستریونایتد آلمان چلسی لیورپول