یک‌شنبه 2 شهریور 1404

مهار آتش‌سوزی 65 هکتاری پای قله دماوند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
مهار آتش‌سوزی 65 هکتاری پای قله دماوند

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آمل گفت: آتش‌سوزی 65 هکتاری مرتع دلیچائی منطقه لار بخش لاریجان در پای قله دماوند با تلاش مأموران این اداره، دیگر دستگاه‌ها، جوامع محلی و مرتعداران مهار شد.

به گزارش خبرآنلاین، ذبیح‌الله محمدی امروز با اشاره بر وقع حریق در بخش وسیعی از مرتع بخش لاریجان در مجاورت قله دماوند اظهار کرد: بخشی از مرتع دلیچائی منطقه لار طعمه حریق شد که بلافاصله پس از دریافت گزارش حریق، مأموران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل و سرجنگلبانی لاریجان به منطقه اعزام شدند.

فارس در خبری نوشت: محمدی با اعلام اینکه مأموران این اداره با همکاری مأموران محیطبانی لار، هلال احمر، شورا و دهیاری روستای پلور، جوامع محلی، دامداران و مرتعداران در اقدام به موقع از گسترش زبانه‌های آتش به دیگر بخش‌های مرتعی که مستعد آتش‌سوزی بود جلوگیری کردند، تصریح کرد: این آتش‌سوزی پس از هفت ساعت تلاش مداوم مهار شده و به صورت کامل خاموش شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آمل با اعلام اینکه در این آتش‌سوزی حدود 65 هکتار از مرتع دلیچائی لاردچار حریق شد، خاطرنشان کرد: با توجه به گرمای هوا، وزش باد شدید و صعب‌العبور بودن منطقه براساس برآورد اولیه حدود 65 هکتار از عرصه مرتعی در محدوده پارک ملی لار طعمه حریق شد.

223217

کد خبر 2106483