مهلت 6 ماهه نماینده بافق به وزیر آموزش و پرورش

رسیدگی به سوال نماینده بافق از وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش آموزان در دستورکار مجلس قرار داشت که این نماینده به صورت مشروط از توضیحات کاظمی قانع شد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، رسیدگی به سوال محمدرضا صباغیان نماینده بافق از علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پروش در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار داشت.
کاظمی: تحول در برنامه درسی کشور حداقل 7 سال به طول خواهد انجامیدسوال نماینده بافق از وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی و کاهش میزان نمرات دانش آموزان بود که وزیر پس از استماع نظرات این نماینده توضیحاتی را پیرامون محور سوال مطرح کرد.
بنابراین گزارش، این نماینده پس از استماع توضیحات وزیر اعلام کرد که به صورت مشروط از پاسخهای وزیر آموزش و پرورش قانع شده است.
صباغیان اظهار کرد: به آقای کاظمی 6 ماه مهلت میدهم و او باید آنچه را در توان دارد، به کار بگیرد؛ اگر بعد از 6 ماه تغییری ایجاد نشد، طرح استیضاح را پیگیری خواهم کرد.